20 okt 2017;
20 okt 2017;
JOTA/JOTI

GEVRAAGD

We zijn nog steeds hard op zoek naar enthousiaste leiding voor de Kabouters en Bevers.
Voor meer info: zie de contact pagina voor email adressen naar de Bevers en Kabouters

GEEF U OP OF GEEF HET DOOR!

Scouting is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Iedere week beleef je een nieuw avontuur ! Lijkt het jou ook leuk om lid te worden, of om leiding te geven aan een enthousiaste groep kinderen? Stuur dan een mailtje naar jou speltak en kom een keertje vrijblijvend mee doen!

Informatie over het lidmaatschap:

Met scouting doe je altijd wat uitdagends! Je kan lid worden vanaf 5 jaar. Als je lid wil worden dan kun je altijd eerst gratis komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt kennis met Scouting en je speltak. Mocht je het niets vinden dan ben je nergens toe verplicht. En als je het leuk vind dan kan je lid worden.

Als je lid bent dan verwacht de leiding dat je er iedere opkomst bij bent. Als je een keertje niet kunt dan moet je je afmelden bij de leiding.

Als je lid bent verwachten we dat je zo snel mogelijk een uniform draagt. Het uniform bestaat uit een trui of een T-shirt en is aan te schaffen bij de leiding.

Scouting Online:

Als je lid wordt dan wordt je geregistreerd in Scouting Online. Dit is de online administratieve applicatie van alle scouting groepen in heel Nederland. Hier kan je ook zelf een account aanmaken en je gegevens beheren. Bijvoorbeeld bij verhuizing, een nieuw telefoonnummer of e-mailadres. Daarnaast kan je je hier inschrijven voor landelijke en internationale scouting activiteiten.

Kosten:

Het lidmaatschap verschilt per speltak. Dit komt omdat het lidmaatschap bestaat uit een vast deel en een materiaalbijdragen voor de boten. De groepen die het meeste gebruikmaken van de boten hebben hier dan ook een grotere bijdrage voor.

Naast het lidmaatschap hebben we ook een uniform. Deze verschilt ook per groep en kan bij de leiding worden aangeschaft. Ook is het soms mogelijk een uniform 2e hands aan te schaffen van een lid dat is doorgestroomd naar een andere speltak.

Kosten Lidmaatschap:

Bevers, Kabouters en Welpen:

€ 95,00

Dolfijnen (Incl. materiaalbijdrage):

Zeeverkenners (Incl. materiaalbijdrage):

Kosten uniform:

T-shirt: € 17,50
Trui: € 30,00
Trui+T-shirt: € 45,00

Gedurende het hele jaar organiseren en ondernemen we verschillende activiteiten, hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Zo hebben we aan het begin van de zomervakantie een week zomerkamp dit kost ca. 100 euro. De weekendjes die we organiseren kosten tussen de 5 a 20 euro voor het hele weekend. Deelname aan deze activiteiten is niet verplicht maar wel heel erg leuk !

Inschrijven:

Je kan je aanmelden door het aanmeldformulier te downloaden, in te vullen en op te sturen naar de groep waarvoor je je aanmeld. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een keertje te komen kijken, stuur dan wel van te voren een email naar de groep, mocht er die avond iets speciaals gebeuren dan kan de leiding dit laten weten.