Binnenkort

20 okt 2017;
12:00AM
JOTA/JOTI
20 okt 2017;
12:00AM
JOTA/JOTI

GEVRAAGD

We zijn nog steeds hard op zoek naar enthousiaste leiding voor de Kabouters en Bevers.
Voor meer info: zie de contact pagina voor email adressen naar de Bevers en Kabouters

GEEF U OP OF GEEF HET DOOR!

Scouting Online (sol)

Als lid van scouting ben je ingeschreven in het online administratie applicatie. Het is belangrijk dat deze gegevens correct en up-to-date zijn. Controleer daarom je gegevens en wijzig deze op: sol.scouting.nl

 

 

Dit jaar organiseert Scouting Maasland een Open Dag om iedereen de kans te geven scouting eens te komen beleven. Net als het vaar-event heeft de Open Dag stoere uitdagende activiteiten voor jong en oud. Zo kun je pizza`s bakken boven een vuurtje, leren pionieren (objecten maken met hout en touw), je kan kanoën en er wordt geknutseld en geschminkt.

De open dag vindt plaats op zaterdag 9 september van 14:00 tot 17:00 en wordt gecombineerd met het overvliegen*. Het overvliegen zal voor de open dag plaatsvinden van 12:30 tot 14:00, ook als je (nog) geen lid bent ben je dan welkom.

Daarnaast is er een informatie stand waar je de kamp foto`s kan bekijken, is er koffie en thee voor de ouders en kun je hier terecht voor vagen. Verder is er een kleding prikbord waar je oude uniformen kunt aanbieden/vragen. Het bestellen van een nieuw uniform is hier ook mogelijk.

 

* Een activiteit waarbij de leden die van hun huidige groep naar de volgende gaan, officieel verwelkomd worden in hun nieuwe groep.